Ήρθε η νέα συλλεκτική σειρά Orient Star Skeleton: the moment the sun rises

Τα εντυπωσιακά μπλε καντράν τριών νέων ρολογιών που κυκλοφόρησε το Orient Star είναι εμπνευσμένα από το γαλανό της αυγής  – την αρχή μιας νέας μέρας. Η κάθετη χρωματική διαβάθμιση από το τιρκουάζ μπλε έως το πράσινο συμβολίζει τον ουρανό και τη θάλασσα των οποίων τα χρώματα αλλάζουν συνεχώς από τη στιγμή που ανατέλλει ο ήλιος.

Ο μοντέρνος σκελετός αποπνέει σπορ χαρακτήρα με ένα καντράν δύο επιπέδων που αποτελείται από μια τυρκουάζ μπλε έως πράσινη κλίση στο επάνω στρώμα και ένα πράσινο κάτω στρώμα. Αυτή η εμπνευσμένη χρήση χρωμάτων και η πολυεπίπεδη σχεδίαση ενισχύουν τη μοναδικότητα αυτών των ειδικών κομματιών, που περιορίζονται σε 1.200 μονάδες παγκοσμίως. Η τιρκουάζ μπλε προς πράσινη κλίση εμφανίζεται επίσης στον Ημι Σκελετό (περιορίζεται σε 850 τεμάχια), καθώς και στον Κλασικό Ημι Σκελετό που περιορίζεται στα 400 κομμάτια.

Το φινίρισμα sunburst και στα τρία μοντέλα παραπέμπει στις ακτίνες του ήλιου, ενώ το ροζ χρυσό χρώμα που χρησιμοποιείται παντού – όπως στα χέρια και το λογότυπο Orient Star, οι δείκτες του Modern Skeleton και Semi Skeleton και η κορώνα στον Classic Semi Skeleton, συμβολίζει τη φωτεινότητα του πρωινού ήλιου.

The Semi Skeleton από τη Σύγχρονη Συλλογή και ο μικρότερος Classic Semi Skeleton από την Classic Collection
The Semi Skeleton από τη Σύγχρονη Συλλογή και ο μικρότερος Classic Semi Skeleton από την Classic Collection

Το πίσω μέρος της θήκης είναι χαραγμένο με έναν σειριακό αριθμό περιορισμένης έκδοσης και συνοδεύεται από ένα βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι (SUS316L) υψηλής ποιότητας και ένα μπλε δερμάτινο λουράκι μόσχου που έρχεται σε κομψή αντίθεση με τα χρώματα στο καντράν, επιτρέποντας στον χρήστη να αλλάξει το λουράκι ανάλογα κατά προτίμηση.

Exit mobile version