Επετειακή έκδοση για τα 50 χρόνια SECTOR NO LIMITS

Ο σύμμαχος σας στην περιπέτεια τα τελευταία 50 χρόνια

Η Sector γιορτάζει τα πρώτα 50 χρόνια της παρουσιάζοντας ειδικές συλλογές προσαρμοσμένες με το επετειακό λογότυπο.
Η ιταλική μάρκα ιδρύθηκε το 1973, μια εποχή μεγάλου δημιουργικού ενθουσιασμού που επίσης διαπέρασε τον κόσμο της ωρολογοποιίας.Τα επόμενα χρόνια, η μάρκα εξειδικεύτηκε στην κατασκευή ρολογιών, χρονογράφων και αυτόματα, με σαφή αθλητική εστίαση. Ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1980, το θέμα της Περιπέτειας εμφανίστηκε στο εμβληματικό Sector Adventure συλλογές, ρολόγια που ενισχύουν τη σπορ αίσθηση και την τεχνική τεχνογνωσία της μάρκας. Αυτό οδήγησε σε ΚΑΜΙΑ ΟΡΙΑ. Μια μεγάλη διαίσθηση που γρήγορα έγινε μάρκα και ιδέα διαμόρφωσε το DNA της μάρκας και δημιούργησε έναν κόσμο στον οποίο ολόκληρες γενιές αθλητών, αθλητές και φίλαθλοι έχουν αναγνωρίσει τον εαυτό τους μέχρι σήμερα. Μεταξύ του 1990 και της δεκαετίας του 2000, το Sector No Limits κοσμούσε τους καρπούς των μεγαλύτερων θρύλων των extreme sports, ανδρών και γυναικών που αμφισβήτησαν τα προσωπικά όρια των ανθρώπινων όντων.

 

«Όπου υπάρχει πρόκληση, υπάρχει Τομέας» είναι ένα από τα συνθήματα που έχουν συνόδευε τα κατορθώματα και τις περιπέτειες των Ηρώων του Τομέα. Μαζί με τους Patrick de Gardon, Pipin, Manolo και Gérad d’Aboville, ο Sector έχει πειραματίστηκε, αναπτύχθηκε και καινοτομούσε για να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να προχωρήσει πέρα από αυτό φαινομενικά ανυπέρβλητα όρια. Από τον ουρανό στα βουνά, από τους ωκεανούς στα βάθη της θάλασσας, ο Sector έχει πρωταγωνιστήσει σε όλες τις φυσικές σκηνές.Έχει αφιερώσει ρολόγια που έχουν γίνει εμβληματικά σε θρυλικά κατορθώματα, όπως το SGE 300 No Limits Patrick de Gayardon «Polar Sky Surf», που γιόρτασε τους Γάλλους άλμα skysurfing αθλητή στον Βόρειο Πόλο, ή η Ομάδα Καταδύσεων SGE 500, η οποία κατέγραψε Τα καταδυτικά ρεκόρ του Pipin. Με τα χρόνια, ο Sector συνέχισε επίσης να σημειώνει χρόνο στους καρπούς πολλών αθλητών, που αποτελεί παράδειγμα δέσμευσης και αποφασιστικότητας: από τον Andriy Shevchenko έως τον Antonio Rossi, Χόρχε Λορέντζο και Φράνκο Μορμπιντέλι. Ακόμη και σήμερα, η ικανότητα της μάρκας Sector να καινοτομεί, σε συνδυασμό με την ιταλική σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής, καθοδηγεί την ανάπτυξή της προς την απόδοση έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις τελευταίες προκλήσεις.

Για να γιορτάσει το σημαντικό ορόσημο των 50 χρόνων, η Sector No Limits παρουσιάζει μια κάψουλα από τρία ρολόγια που ενσωματώνουν τις αξίες της μάρκας. Υπάρχουν τρία ειδικά μοντέλα στη συλλογή Sector 230 Automatic, η οποία έχει ήδη
γίνει εμβληματική, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της μάρκας όσον αφορά: Απόδοση, Τεχνολογία, Καινοτομία, Βιωσιμότητα, Σχεδιασμός & Στυλ. Τα νέα μοντέλα 230 50th YEARS ενισχύουν αυτές τις ιδιότητες, που ήταν πάντα εκφράζονται από τον Τομέα και παρουσιάζονται καλύτερα στο μοντέλο που παρουσιάζεται σε αυτή την Περιορισμένη Εκδοση. Diving Automatic (Miyota 8215) με πλαίσιο και μπρασελέ από ανακυκλωμένο ατσάλι ιστιοπλοϊκού: 100% ανακυκλωμένος χάλυβας από απορρίμματα της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Υλικά τα οποία, αφού έλιωναν και αφαιρέθηκαν όλες τις ακαθαρσίες, χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή των μεταλλικών μέρώ που απαρτίζουν το ρολόι. Χαρακτηριστικά μοντέλου: βαλβίδα ηλίου, κρύσταλλο ζαφείρι, στεφάνη αλουμινίου, υπερφωτεινές λεπτομέρειες, Σκούρο πιστόλι IP φινίρισμα και αντοχή στο νερό έως 300 μέτρα.

Exit mobile version