Η δύναμη των μαργαριταριών.

Τα διαμάντια μπορεί να είναι παντοτινά, αλλά όταν θέλετε να ξεχωρίσετε με κομψότητα λίγοι είναι οι πολύτιμοι λίθοι που μπορούν να το καταφέρουν με επιτυχία.

Κολιέ, βραχιόλια,σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια τα μαργαριτάρια προσφέρουν διαχρονική γοητεία και λάμψη που κερδίζει τις καρδιές εδώ και αιώνες.

Τα κοσμήματα από μαργαριτάρια χάρη στη μεγαλοπρέπεια και την ομορφιά τους, ειδικά τα προηγούμενα χρόνια, τα έφερνε στις προτιμήσεις των μεγαλύτερων γυναικών και μόνο για επίσημες περιστάσεις. Ευτυχώς όμως τα τελευταία χρόνια πολλοί σχεδιαστές αρχισαν να πειραματίζονται για να διασφαλίσουν ότι τα μαργαριτάρια συνδυάζουν την πολυτέλεια του πολύτιμου λίθου αλλά και την ευκολία στο να φορεθούν σε καθημερινές εμφανίσεις από γυναίκες όλων των ηλικίων. Στόχος είναι η αρμονία μεταξύ casual και κομψότηρτας.

Τα μαργαριτάρια κολακεύουν και φωτίζουν το πρόσωπο με μοναδικό τρόπο και αυτός είναι ο λόγος που ειδικά τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια είναι η πρώτη επιλογή των γυναικών τα τελευταία χρόνια. Και πως μπορεί να μην λατρέψει κανείς τα μαργαριτάρια? Συνδυάζονται εύκολα, είναι κομψά και διαχρονικά και αποτελούν επένδυση για τη γυναικεία συλλογή κοσμημάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να δαπανηθεί κάποιο υπερβολικά μεγάλο ποσό για την απόκτηση τους.

Η Τζάκη Κένεντι είπε κάποτε  ότι:¨Τα μαργαριτάρια είναι πάντα κατάλληλα¨

Και έφτασε η εποχή που είναι πιο προσιτά και εύκολα από ποτέ, έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν εμφανίσεις επηρεασμένες από το χθές σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις της μόδας.

Exit mobile version