Ο Philipp Plein συστήνει τα Fun Rainbow

 

Για ακόμη μία φορά ο Γερμανός σχεδιαστής έρχεται να ενθουσιάσει το κοινό του!

Η απόφασή του να συνεργαστεί με την Timex Luxury, η οποία σχεδιάζει και παράγει ρολόγια για τους Ferrragamo και Versace, δεν μπορεί να μην προκαλέσει εντύπωση στον κλάδο των ρολογιών. Η συλλογή Fun δεν ήρθε απλά για να μας διασκεδάσει με τα χρώματα και με τα εντυπωσιακά σχέδια, αλλά ήρθε να μας δώσει μία υπόσχεση οτί θα παίξει σημαντικό ρόλο στο χώρο της υψηλής ποιότητας.

Προς το παρόν, ο ίδιος ο Plein είναι μάλλον ενθουσιασμένος με το να βάζει το δικό του χαρακτηριστικό σε ορισμένα «δημοφιλή» σύγχρονα σχέδια ρολογιών. Αν παρατηρήσει κάποιος τα ρολόγια Philipp Plein, θα δει ξεκάθαρα σημεία που θυμίζουν Hublot, Rolex, Richard Mille, Bulgari και Patek Philippe. Ο Philipp Plein δείχνει ότι σταδιακά θα αρχίσει να υιοθετεί πιο διακριτικά χαρακτηριστικά και πρωτότυπα σχεδιαστικά στοιχεία στα χρονόμετρα του.

Το Philipp Plein $pectre Lady θα μπορούσμε να πούμε ότι μοιάζει αρκετά στο Patek Philippe Aquanaut. Έχει πλάτος 38 mm από ατσάλι (αδιάβροχο έως 50 μέτρα) με κίνηση χαλαζία. Η ανοιχτόχρωμη ασημένια όψη με το εξάγωνο μοτίβο είναι σχετικά απλή και σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες θέλουν πιο ευανάγνωστα καντράν όσο χρωματιστά και αν είναι τα ρολόγια. Η στεφάνη είναι στολισμένη με πλούσια χρωματιστά κρυστάλλινα στοιχεία Preciosa που δίνουν στο συνολικό ρολόι μια θηλυκή και μαγευτική εμφάνιση. Αυτό που είναι  αρκετά ενδιαφέρον είναι ότι παρόλο που και τα δύο ρολόγια Philipp Plein έχουν στεφάνια ουράνιου τόξου, τα συγκεκριμένα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι διαφορετικά για να τονιστεί μια ελαφρώς πιο αρρενωπή ή θηλυκή ερμηνεία της στεφάνης ουράνιου τόξου. Το ρολόι $pectre Lady φοράει ένα ανάγλυφο λευκό λουράκι σιλικόνης και αδιαμφισβήτητα είναι ένας ωραίος συνδυασμός μοντέρνου τολμηρού στυλ, αλλά εύκολο για καθημερινή χρήση.

 

Το ανδρικό ρολόι Philipp Plein $keleton Royal Automatic είναι ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο ρολόι. Με πλάτος 46 mm (αδιάβροχο έως 50 μέτρα) από μαύρο ατσάλι με επίστρωση IP, συνδυάζει το μοντέρνο με το διαχρονικό Big Bang  δίνοντας έντονη αντίθεση μεταξύ της παιχνιδιάρικης ομορφιάς των λαμπερών κρυστάλλων στο χρώμα του ουράνιου τόξου και της αρρενωπότητας του κρανίου και των σκούρων αποχρώσεων. Είναι πραγματικά ένα ρολόι γεμάτο αντιθέσεις. Όσο δύσκολο και περίεργο κι αν είναι αυτό το ρολόι στην περιγραφή του, τόσο διασκεδαστικό είναι να το φοράς. Προς το παρόν, στη Philipp Plein, αυτή η σειρά ρολόγιών είναι ο προάγγελος της μεγαλύτερης και luxury κολεξιόν της Philippe Plein.

 

Exit mobile version