Συνεργασία TIMEX & MET – The Metropolitan Museum of Art

Οι κόσμοι της τέχνης και της ωρολοποιϊας ενώνονται μέσω της συνεργασίας της Timex και του Μητροπολητικού Μουσίου Τέχνης της Νέας Υόρκης (MET- The Metropolitan Museum of Art). Εμβληματικά έργα τέχνης από τη συλλογή του The Met κοσμούν το καντράν και το λουράκι κάθε εξαιρετικά κατασκευασμένου ρολογιού, αναδεικνύοντας την ομορφιά και των δύο κλάδων με μια μορφή εκφραστικής τέχνης. Πλούσια σε λεπτομέρεια και χρώμα, αυτή η συλλογή είναι μια περήφανη απόδειξη της διαχρονικής ελκυστικότητας της τέχνης και του σχεδιασμού της Timex. Η συλλογή περιλαμβάνει έξι δημιουργίες διάσημων ζωγράφων.
 
 
 
 
 

Timex Modern Easy Reader® x The Met – Mäda Primavesi του Klimt – TW2W24900
Αυτή η μαγευτική απόδοση του Modern Easy Reader® μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εκπληκτικό καντράν που παρουσιάζει μια λεπτομέρεια από το πορτρέτο του Gustav Klimt (Austrian, 1862–1918) 1912–13 Mäda Primavesi. Η ονειρική αλλά εκφραστική ομοιότητα προκαλεί τη ηθελημένη εμπιστοσύνη του αυτοκατεχόμενου υποκειμένου του. Η ζωγραφική συνεχίζει κάτω από το δερμάτινο λουρί, ενώ η απλή θήκη σε ασημί τόνους δημιουργεί ένα λεπτό αλλά εκλεπτυσμένο πλαίσιο. Εξοπλισμένο με κίνηση χαλαζία για ανώτερη χρονομέτρηση και ανθεκτικό στις γρατσουνιές ορυκτό γυαλί για με κρυστάλλινη θέα της εικόνας του Klimt, αυτό το ρολόι μεταμορφώνει ένα αριστούργημα της Met σε διαχρονικό έργο τέχνης που φοριέται.

Timex Modern Easy Reader® x The Met – The Actor Nakamura Fukusuke I ως Asahina
Tōbei από την Kunisada – TW2W25000
Αυτή η τολμηρή απόδοση του σύγχρονου Easy Reader® διαθέτει μια μαγευτική λεπτομέρεια από “Ο ηθοποιός Nakamura Fukusuke I ως Asahina Tōbei”, μια ξυλογραφία που δημιουργήθηκε το 1854 από τον σεβαστό καλλιτέχνη της περιόδου Έντο Utagawa Kunisada (Ιάπωνας, 1786–1864). Η εκτύπωση απεικονίζει τον ηθοποιό Kabuki ως ήρωα του Water Margin, έναν κλασικό Κινέζο ιστορία στρατιωτικής ανδρείας. Το έργο τέχνης συνεχίζει κάτω από το δερμάτινο λουράκι, ενώ ένα κομψό, Η θήκη σε μαύρους τόνους δημιουργεί ένα λεπτό αλλά εκλεπτυσμένο πλαίσιο για το εντυπωσιακό πορτρέτο το καντράν. Εξοπλισμένο με κίνηση χαλαζία για ανώτερη χρονομέτρηση και ανθεκτικό στις γρατσουνιές ορυκτό γυαλί για μια κρυστάλλινη θέα της εικόνας της Kunisada, αυτό το ρολόι μετατρέπει ένα αριστούργημα της Met σε ένα διαχρονικό έργο τέχνης που μπορεί να φορεθεί.

Timex Modern Easy Reader® x The Met – Αυτοπροσωπογραφία με ψάθινο καπέλο του Βαν Γκογκ – TW2W25100
Αυτή η υπέροχη απόδοση του Modern Easy Reader® ζωντανεύει με το χρώμα και ενέργεια του «Αυτοπροσωπογραφία με ψάθινο καπέλο», μια ελαιογραφία που δημιουργήθηκε το 1887 από τον διάσημο καλλιτέχνης Vincent Van Gogh (Ολλανδός, 1853–1890). Η εκφραστική ομοιότητα του Βαν Γκογκ υπερηφανεύεται για τολμηρή πινελιές, μεθυστικές κινήσεις και ζωηρά χρώματα, που συνεχίζουν προς τα κάτω δερμάτινο λουράκι, ενώ μια θήκη σε ασημί τόνους δημιουργεί ένα λεπτό αλλά εκλεπτυσμένο πλαίσιο το καντράν. Εξοπλισμένο με κίνηση χαλαζία για ανώτερη χρονομέτρηση και ανθεκτικό στις γρατσουνιές ορυκτό γυαλί για μια κρυστάλλινη θέα της εικόνας του Βαν Γκογκ, αυτό το ρολόι μεταμορφώνεται ένα αριστούργημα της Met σε ένα διαχρονικό έργο φορετής τέχνης.

Timex T80 x The Met – The Great Wave του Hokusai – TW2W25200
Αυτή η συναρπαστική ενημέρωση για το αγαπημένο μας T80 παρουσιάζει το Under the Wave off Η Kanagawa, επίσης γνωστή ως The Great Wave, μια ξυλομπογιά που δημιουργήθηκε γύρω 1830–32 από τον Katsushika Hokusai (Ιάπωνας, 1760–1849). Αυτή η διάσημη εκτύπωση από
Η αγαπημένη σειρά του Hokusai Thirty-six Views of Mount Fuji απεικονίζει ένα κολοσσιαίο κύμα καδράροντας ένα σχετικά μικρό όρος Φούτζι στο φόντο. ένα αφιέρωμα στο τρομερή δύναμη της φύσης. Το έργο τέχνης συνεχίζει κάτω από τον ιμάντα ρητίνης, ενώ η θήκη σε χρυσό τόνο συμπληρώνει τέλεια τα μπλε κύματα που κοσμούν τον φακό. Εξοπλισμένο με λειτουργία χρονογράφου, καθημερινό συναγερμό, ακρυλικό κρύσταλλο, οπίσθιο φωτισμό INDIGLO® και ένδειξη ημερομηνίας, αυτή η όμορφα λεπτομερής μεταμόρφωση ρολογιού

Timex T80 x The Met – Maples at Mama του Hiroshige – TW2W25300
Αυτή η συναρπαστική ενημέρωση για το αγαπημένο μας T80 παρουσιάζει μια λεπτομέρεια από το “Maples at Mama”, μια ξυλογραφία που δημιουργήθηκε γύρω στο 1857 από τον Utagawa Hiroshige (Ιαπωνικά, 1797– 1858). Αυτή η ήρεμη σκηνή από τη σειρά Εκατό διάσημες απόψεις του Έντο απεικονίζει κλαδιά σφενδάμου που πλαισιώνουν ένα γραφικό ιαπωνικό τοπίο. Το έργο τέχνης ακολουθεί τον ιμάντα ρητίνης, ενώ μια θήκη σε ασημί τόνο συμπληρώνει τέλεια το σιωπηλά χρώματα κοσμούν τον φακό. Εξοπλισμένο με λειτουργία χρονογράφου, καθημερινό συναγερμό, ακρυλικό κρύσταλλο, οπίσθιος φωτισμός INDIGLO® και ένδειξη ημερομηνίας, αυτό το όμορφα λεπτομερές ρολόι μετατρέπει ένα αριστούργημα της Met σε ένα διαχρονικό έργο τέχνης που μπορεί να φορεθεί.

 
Την διάθεση για την Ελλάδα έχει η επίσημη αντιπροσωπεία: CHRONOLINE IKE, 2103007265, www.chronoline.gr
 
 
Exit mobile version