Η πολύχρωμη ESPRIT ομορφαίνει την καθημερινότητα σας!

Από το 1968, η ESPRIT αντιπροσωπεύει τον πολύχρωμο τρόπο ζωής της Καλιφόρνια, με αυτοπεποίθεση και ζωντάνια και γιορτάζει κάθε μέρα την πραγματική ζωή και διαφορετικότητα των ανθρώπων. Η νέα συλλογή ESPRIT ρολογιών και κοσμημάτων αντικατοπτρίζει τον απλό τρόπο ζωής και εκπλήσσει με μοντέρνα σχέδια από συνδυασμούς υλικών Mix & Match χρησιμοποιώντας υλικά βιώσιμης παραγωγής από ανακυκλωμένο υλικό PVC.

Η ιδιαίτερη αίσθηση της αμερικάνικης West Coast που κατακλύζει την ESPRIT δεν είναι τυχαία αλλά είναι στο DNA της, μιας και η Καλιφόρνια  είναι το μέρος οπου έγινε η αρχή το 1968 από τη Susie Russell και τον Doug Tompkins για τη δημιουργία του πολύχρωμου Brand σε ρούχα και αξεσουάρ.

Παιχνιδιάρικη, μοντέρνα και δροσερή: Αυτή είναι η ESPRIT! Η συλλογή κοσμημάτων και ρολογιών γιορτάζει την πραγματική ζωή σε όλη της την πολύχρωμη ποικιλομορφία. Τα κοσμήματα ESPRIT με την μεγάλη ποικιλία σε κολιέ, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι ή ασήμι προσθέτουν λάμψη και  κομψότητα σε κάθε εμφάνιση, ενώ η συλλογή ρολογιών ESPRIT σαγηνεύει με μοντέρνα, κομψά αλλά και casual ρολόγια. Βουτήξτε σε έναν κόσμο γεμάτο χαμόγελα, χρώματα και ζωντάνια και ανακαλύψτε τα νέα ESPRIT με πολύχρωμες πινελιές και όμορφα σχεδιασμένες λεπτομέρειες!

 

 

 

 

Exit mobile version