Η ORIENT παρουσιάζει τα τέσσερα νέα υπέροχα χρώματα της σειράς Semi Skeleton

Νέα χρώματα καντράν προστέθηκαν στον δημοφιλή ημισκελετό της σύγχρονης συλλογής

Η Orient πρόσθεσε τέσσερα νέα μοντέλα στη σειρά Semi Skeleton, το εμβληματικό μοντέλο της Orient. Δημοφιλή χρώματα σε όλο τον κόσμο όπως το λευκό, το κόκκινο, το πράσινο και το γαλάζιο έχουν ενσωματωθεί στο καντράν, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές.

 

Το Semi Skeleton διαθέτει ένα μοναδικό καντράν με ημι-σκελετό παράθυρο στις 9 η ώρα που επικαλύπτεται με τον μικρό δεύτερο κύκλο στις 6 η ώρα και μια νευρική θήκη που αποπνέει έντονη παρουσία. Το σύγχρονο στυλ του έχει κάνει το Semi Skeleton ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα παγκοσμίως.

Τα νέα χρώματα καντράν δίνουν μια χαλαρή αίσθηση στη συλλογή ρολογιών, καθιστώντας τα ιδιαίτερα ελκυστικά στο νεότερο κοινό. Ξεχωρίζει στη νέα γκάμα το μοντέλο με χρυσή θήκη και βραχιόλι, πρώτη φορά για το Semi Skeleton. Συμπληρώνεται με λευκό καντράν, χρυσά δείκτες και εφαρμοσμένους δείκτες, δημιουργώντας μια μοναδική εμφάνιση που συνδυάζει ζεστασιά και πολυτέλεια.

Έξυπνοι χρωματικοί συνδυασμοί εμφανίζονται επίσης στα έντονο κόκκινο, πράσινο και γαλάζιο καντράν. Το κόκκινο και το γαλάζιο καντράν συνδυάζονται με δείκτες σε ασημί χρώμα και εφαρμοσμένους δείκτες, ενώ ο πράσινος καντράν συνοδεύεται από χρυσούς δείκτες και εφαρμοσμένους δείκτες. Η εξαιρετική αρμονία και η αντίθεση των χρωμάτων κάνουν τον Semi Skeleton ακόμα πιο ελκυστικό.

Η διαφανής θήκη αποκαλύπτει το αυτόματο (με περιέλιξη χειρός) μηχανικό εσωτερικό διαμέτρημα F6S22 που είναι γνωστό για την παροχή σταθερής ακρίβειας από -25 δευτερόλεπτα έως -15 δευτερόλεπτα την ημέρα και απόθεμα ισχύος 40 ωρών. Αυτό είναι ένα πρακτικό μηχανικό ρολόι που είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Exit mobile version