Η TIMEX ανανεώνει την συνεργασία με την UFC

Η TIMEX, μια από τις κορυφαίες μάρκες ρολογιών στον κόσμο, και η UFC, η κορυφαία οργάνωση μικτών πολεμικών τεχνών στον κόσμο, ανακοινώνουν τη νέα τους συλλογή ρολογιών σχεδιασμένων για μαχητές και θαυμαστές, συνοδευόμενη από μια νέα καμπάνια «It’s Suga Time» με πρωταγωνιστή τον πρεσβευτή της Timex και το UFC bantamweight πρωταθλητής “Suga” Sean O’Malley.

Στην εκστρατεία, ο O’Malley βελτιστοποιεί την εκπαίδευσή του προσλαμβάνοντας επαγγελματίες νίντζα για να του επιτεθούν σε οποιοδήποτε σημείο της ημέρας, με ένα Timex στον καρπό του ως υπενθύμιση ότι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Προπονείται, ακόμα κι όταν δεν είναι, γιατί είναι πάντα «Suga Time» όταν παλεύεις να γίνεις Πρωταθλητής.

Ως ο πρώτος επίσημος χρονομέτρης και συνεργάτης ρολογιών της UFC, η Timex συνεχίζει τη φήμη της για το σχεδιασμό μερικών από τα πιο σκληρά ρολόγια στον κλάδο. Κάθε ρολόι της συλλογής έχει σχεδιαστεί με τεχνογνωσία με θρυλική αντοχή και την καλύτερη σχεδίαση στην κατηγορία του. Το αποτέλεσμα είναι μια ασυναγώνιστα σκληρή, αθλητική εμπειρία χρήσης για κάθε μαχητή και το μόνο ρολόι αρκετά ανθεκτικό για το UFC.

Το UFC Pro Automatic είναι ένα premium ρολόι, κατασκευασμένο για αντοχή σε εξωτερικούς χώρους και για κυριαρχία στη μάχη. Σφυρηλατημένο σε ένα διακριτικό οκτάγωνο από ανοξείδωτο ατσάλι 45 mm και τροφοδοτούμενο από ιαπωνική αυτόματη κίνηση, ο σκελετός του ρολογιού επιτρέπει μια εκπληκτική θέα των εσωτερικών μηχανορραφιών του. Σε συνδυασμό με τον οκταγωνικό σχεδιασμό του, ένας ιμάντας σιλικόνης ενισχύει τη δέσμευση του ρολογιού στην αθλητική απόδοση. Αυτό το ρολόι είναι επίσης κατάλληλο για εξαιρετική απόδοση στο νερό, καθώς αντιστέκεται σε ζημιές έως και 100 μέτρα.

Το UFC Shock είναι κατασκευασμένο για να αντέχει και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της έντονης προπόνησης και των αγώνων. Η στιβαρή μαύρη θήκη ρητίνης και η στεφάνη του είναι ανθεκτικά στους κραδασμούς, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα στις περισσότερες προκλήσεις. Διαθέτει βασικά χαρακτηριστικά εκπαίδευσης, όπως χρονογράφο, συναγερμό, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης και οπίσθιο φωτισμό Indiglo. Ο ιμάντας από ρητίνη διαθέτει επίσης το αναγνωρίσιμο μοτίβο «Fight Week 2.0» από τον Venum, τον επίσημο συνεργάτη ρούχων του UFC.

Με δέσμευση στη λειτουργία και το σθένος, το UFC Knockout είναι φτιαγμένο για τις πιο δύσκολες αθλητικές σας προσπάθειες. Ένα μαύρο πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι 48 mm, το οποίο διαθέτει οθόνη Indiglo με οπίσθιο φωτισμό με χρονογράφο, συναγερμό και χρονοδιακόπτη 5 λεπτών, συνδυάζεται με μαύρο λουράκι και θήκη από ρητίνη, δίνοντας στο ρολόι μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση. Εκτός από τη βασική ανθεκτικότητα του ανοξείδωτου χάλυβα, το UFC Knockout είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και αδιάβροχο έως 100 μέτρα.

Έρχεται αυτό το φθινόπωρο το ρολόι UFC Pro 30th Anniversary που είναι τολμηρό τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε κατασκευή. Με επιλογή από χρυσό ή μαύρο ατσάλι, η θήκη 44 χιλιοστών γιορτάζει την κληρονομιά του UFC με ένα εξέχον καντράν με θέμα την 30η επέτειο και τιμά την ταυτότητα του UFC με ένα ξεχωριστό οκταγωνικό σχήμα. Το περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα και ο ιμάντας σιλικόνης προάγουν την ανθεκτικότητα και την απόδοση, ενώ τα 50 μέτρα αντοχής στο νερό εμπνέουν εμπιστοσύνη σε κάθε εξωτερική προσπάθεια.

Exit mobile version