Νέα συνεργασία της CASIO με τις διάσημες K-POP Girl Group ITZY

Η CASIO ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπέροχων ρολογιών στη σειρά G-SHOCK. Σχεδιασμένα σε συνεργασία με την ITZY, την K-POP Girl Group, τα νέα ρολόγια GMA-P2100IT και GMA-P2100ZY είναι διαθέσιμα σε τρία μοντέλα συνολικά.

Από το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2019, το ITZY έχει απολαύσει τεράστια υποστήριξη από μια παγκόσμια βάση θαυμαστών και ιδιαίτερα από έφηβες και γυναίκες ηλικίας είκοσι ετών. Η CASIO υπέγραψε με το συγκρότημα να γίνει πρεσβευτής της σειράς G-SHOCK για τον εκπληκτικό αγώνα που κάνουν τα δυνατά τραγούδια και οι ερμηνείες τους με τη βασική ταυτότητα της μάρκας, τη σκληρότητα.

Τα νέα ρολόγια GMA-P2100IT και GMA-P2100ZY σηματοδοτούν την πρώτη επίσημη συνεργασία μεταξύ G-SHOCK και ITZY. Τα ρολόγια βασίζονται στο GMA-P2100, ένα ρολόι που παρουσιάζει τη χαρακτηριστική οκταγωνική σχεδίαση στεφάνης της σειράς 2100 σε μια ακόμη πιο συμπαγή μορφή, εκφράζοντας τη δροσερή εικόνα του ITZY με μια διακριτική μονόχρωμη παλέτα.

Προσφέρεται σε μια επιλογή από μπεζ ροζ, λευκό και ημιδιαφανές μαύρο επιλογές, η σειρά κάνει τον συντονισμό της μόδας άψογο, ενώ πολύχρωμες πινελιές που παραπέμπουν στα επίσημα δαχτυλίδια ITZY – δημοφιλή είδη θαυμαστών που σχετίζονται με το γκρουπ – κοσμούν τα σημάδια ευρετηρίου στο καντράν. Τα λογότυπα ITZY εμφανίζονται στο καντράν και στο πίσω μέρος της θήκης και όλες οι τυπωμένες υπογραφές εμφανίζονται στην ειδική συσκευασία.

Η στεφάνη και η ταινία είναι κατασκευασμένα με ρητίνη βιολογικής βάσης για να συμβάλλουν στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων επίσης.

Exit mobile version