Διαφημιστείτε στο Watch-News.gr

Οι αναγνώστες του Watch-News.gr είναι λάτρεις της ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον κόσμο των ρολογιών και κοσμημάτων ένα καλύτερο, πιο προσιτό μέρος για όλους, από συλλέκτες μέχρι αυτούς που ψάχνουν πληροφορίες για την αγορά του πρώτου τους ρολογιού.

To Watch-News.gr προσφέρει άρθρα, αναλυτικές κριτικές, συναρπαστικές ιστορίες και επιλεγμένες ειδήσεις από τον χώρο της ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας. Η εξειδίκευσή μας μας δίνει τη δυνατότητα να εξηγήσουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια με τρόπο που να την κατανοεί ο καθένας.

Το Watch-News.gr αναδεικνύει ενδιαφέροντα, όμορφα και αποκλειστικά άρθρα για ρολόγια και κοσμήματα καθώς και όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες για τον κλάδο. Μαζί με τις συνεργαζόμενες επωνυμίες μας, δημιουργούμε προσαρμοσμένες διαφημιστικές ευκαιρίες. Για πρόσβαση στο αυξανόμενο και υψηλά καταρτισμένο κοινό του Watcvh-News.gr  επικοινωνήστε μαζί μας:
advertise@watch-news.gr

 

Στείλτε τα Δελτία Τύπου σας στο Watch-News.gr

Το Watch-News.gr καλωσορίζει τα δελτία τύπου για νέα προϊόντα, εξελίξεις στον κλάδο και εκδηλώσεις. Υποβάλετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού τηλεφώνου στον οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας:
info@watch-news.gr

 

Αδειοδότηση εικόνων και υλικού

Ενδιαφέρεστε να σας αδεοδοτήσουμε εικόνες και υλικό που εμφανίζονται στο watch-news.gr; Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί έχετε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση:
info@watch-news.gr

 

Έχετε κάποια ειδική ή γενική ερώτηση;

Έχετε μια ερώτηση για τους συντάκτες μας; Στείλτε μας email στο
hello@watch-news.gr
Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ίσως να καθυστερήσουμε να απαντήσουμε σε κάθε μεμονωμένο μήνυμα, αλλά χαιρόμαστε που ακούμε τον καθένα από εσάς.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?