AQUADIVER Dive into time!

Το Brand που ήρθε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιες σας!

Η νέα συλλογή της AQUADIVER θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και όχι μόνο. Ο υπέροχος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας μηχανισμών και τα 300m αδιάβροχο προσφέρει στον καταναλωτή την ικανοποίηση της επιτυχημένης και εγγυημένης αγοράς.

Το 2024 η Aquadiver παρουσιάζει επτά νέα μοντέλα σε πολλούς εντυπωσιακούς συνδυασμούς, Διαθέτουν υψηλής ποιότητας ατσάλινη κάσα και μπρασελέ, κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης για ανθεκτικότητα στα χτυπήματα και τις γρατσουνιές, δερμάτινα λουράκια πολυτελείας, βιδωτό καπάκι και κορώνα ώστε να διασφαλίζουν το αδιάβροχο του ρολογιού στα 100m και στα 300m. Οι χρονογράφοι και τα χρονόμετρα ακριβείας σε συνδυασμο με το μοντέρνο design στις σειρές Velocity, Aegean και Force Master άφησαν τους λάτρεις των ρολογιών με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι δύο γυναικείες σειρές OCEANA και Mermaid αποδεικνύουν ότι τα γυναικεία ρολόγια της Aquadiver μπορούν να εντυπωσιάζουν με την κομψότητα τους αλλά και με την αντοχή τους στο νερό. Υπέροχοι συνδυασμοί χρωμάτων με κρύσταλλα Swarovski και φίλντεσι στο καντράν μπορούν να φορεθούν εύκολα όλη μέρα σε κάθε περίσταση.

 

Exit mobile version