Η Citizen παρουσιάζει τα Νέα “Tsuyosa” Small Second

H Citizen επεκτείνει τη σειρά «Tsuyosa» με την εισαγωγή ενός νέου δεύτερου μοντέλου με small second. Συνδυάζοντας το vintage στυλ με τα μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία, η εμφάνιση αυτών των νέων ρολογιών Tsuyosa θα τραβήξει την προσοχή με τον μικρό δεύτερο καντράν, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ποικιλία στα αυρόματα ρολόγια της Citizen.

Τα μοντέλα Tsuyosa Small Second διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό από ανοξείδωτο χάλυβα ενσωματωμένου στυλ με εντυπωσιακή γωνιότητα και σαρωτικές λοξοτομές που τονίζονται από ένα μείγμα γυαλισμένου και ματ  φινιρίσματος. Η κορώνα στη θέση 4 η ώρα διατηρεί τη λεπτή σιλουέτα του ρολογιού, ενώ το κομψό προφίλ ενισχύεται από το επίπεδο κρύσταλλο ζαφείρι και είτε από ενσωματωμένο βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι είτε από ενσωματωμένο δερμάτινο λουρί. Κάθε σύνδεσμος του βραχιολιού είναι καμπυλωτός για να δημιουργήσει ένα σχήμα που μοιάζει με βουνό με ένα μείγμα γυαλίσματος και βουρτσίσματος, δίνοντας μια κλασική αίσθηση στο ρολόι, ενώ η ελαστική αίσθηση και οι διακριτικοί κόκκοι του πιστοποιημένου ιμάντα Leather Working Group προσφέρουν μια πιο κομψή αισθητική.

Το προσεκτικά σχεδιασμένο καντράν προσφέρεται σε τρεις παραλλαγές: μαύρο, μπλε και χρυσό. Αναδεικνύοντας τη συλλογή πέρα ​​από την απλή vintage εμπνευσμένη σπορ σχεδίαση των αυθεντικών μοντέλων, τα νέα καντράν διαθέτουν ένα εντυπωσιακό μοτίβο σαν γραμμοκόσμημα που εμπνέεται από σχέδια της περιόδου Art Deco. Η πολυπλοκότητα του καντράν εξισορροπείται από εφαρμοσμένους δείκτες σε στυλ μπαστούνι και ταιριαστούς δείκτες, τα οποία διαθέτουν λαμπερό γέμισμα για εξαιρετική αναγνωσιμότητα σε χαμηλό φωτισμό. Προσφέροντας συμμετρία και κομψότητα στο ρολόι, το καντράν διαθέτει μια μικρή οθόνη δευτερολέπτων στις 6 η ώρα σε ασημί τόνο σε αντίθεση, με δείκτη δευτερολέπτων που ταιριάζει με το χρώμα του καντράν.

Για περαιτέρω βελτίωση του στυλ και της ευελιξίας κάθε μοντέλου, η σειρά Tsuyosa Small Seconds προσφέρει εναλλάξιμους ιμάντες που μπορούν εύκολα να αλλάξουν μέσω ενός μηχανισμού γρήγορης απελευθέρωσης. Διατίθεται σε μπλε, καφέ και πράσινο δέρμα, που προέρχεται από την Ομάδα Εργασίας Δέρμα, κάθε λουράκι μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά.

Τα ρολόγια φορούν την αυτόματη μηχανή Cal.8322, η οποία διαθέτει 21 ρουμπίνια, ρυθμό παλμών 21.600 vph με  εντυπωσιακό απόθεμα ισχύος 60 ωρών. Ορατές μέχρι τη διαφανή θήκη πίσω, οι ασημένιες γέφυρες, οι ρίγες και ο σκελετοποιημένος ρότορας του διαμετρήματος προσφέρουν μια μαγευτική επίδειξη μηχανικής υπεροχής.

Exit mobile version