EDOX Sportsman – The Return of a Racing Icon

THE RETURN OF A RACING ICON

Το βρυχηθμό των μηχανών, το άρωμα του καμένου καουτσούκ, η απτή συγκίνηση στον αέρα – η δεκαετία του 1970 ήταν η χρυσή εποχή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μια εποχή όπου οι θρύλοι των αγώνων χάραξαν τα ονόματά τους στην ιστορία. Ήταν μια εποχή που κάθε στροφή, κάθε προσπέρασμα και κάθε νίκη ήταν χαραγμένη στις ψυχές όσων ζούσαν και ανέπνεαν ταχύτητα.

Σε αυτό το πνεύμα, παρουσιάζουμε τις επανεκδόσεις του ρολογιού EDOX Sportsman Chronographe Automatic. Εμπνευσμένα από την ένδοξη κληρονομιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού της δεκαετίας του 1970 και το αυθεντικό μοντέλο του 1972, αυτά τα ρολόγια ενσωματώνουν την ανταγωνιστική ουσία και την κομψότητα αυτής της θρυλικής εποχής, ενώ γιορτάζουν επίσης την 140η επέτειο της EDOX.

Ως φόρο τιμής στη διαρκή κληρονομιά μας, τα νέα μοντέλα Sportsman σηματοδοτούν αυτό το ορόσημο με το επετειακό λογότυπο χαραγμένο με λεπτότητα στο ρότορα, ορατό από το διαφανές πίσω κάσα – ένα κομψό νεύμα στα 140 χρόνια αριστείας μας.

Το αρχικό μοντέλο ήταν ήδη σύμβολο, αλλά αυτά τα νέα μοντέλα το πάνε ακόμα πιο μακριά. Διατηρούν τη ρετρό γοητεία του καντράν με διακριτικά τοποθετημένα υποκαντράν χρονογράφου, που συμπληρώνονται από σχολαστικά σχεδιασμένους δείκτες και δείκτες που αποτίουν φόρο τιμής στο κλασικό στυλ, ενώ προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αξιόπιστη αυτόματη κίνηση, αυξημένη αντοχή στο νερό, βελτιωμένη αναγνωσιμότητα και ευέλικτες επιλογές φορέματος τόσο με λουράκι από γνήσιο δέρμα όσο και με νέο διχτυωτό βραχιόλι.

Αναδεικνύοντας τη συνεργασία μας με την BMW M Motorsport, ένα από τα δευτερεύοντα καντράν δίνει περήφανα τα χαρακτηριστικά χρώματα αυτής της εμβληματικής συνεργασίας. Ένα άλλο στοιχείο που τραβάει την προσοχή είναι η θήκη ρολογιού διαμέτρου 41 mm. Μια ωδή στο αρχικό σχέδιο, οι βουρτσισμένες και γυαλισμένες λεπτομέρειες του δημιουργούν ένα μαγευτικό φινίρισμα, καθιστώντας αυτό το ρολόι πραγματικά εξαιρετικό.

Καθώς φοράτε το EDOX Sportsman Chronographe Automatic, δεν στολίζετε απλώς ένα ρολόι. αγκαλιάζετε την κληρονομιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού της δεκαετίας του 1970 και φέρετε την υπόσχεση για εξαιρετικές επιδόσεις.

Κάθε φορά που ρίχνετε μια ματιά στον καρπό σας, θυμηθείτε εκείνους τους θρύλους του παρελθόντος που τα έδωσαν όλα στην πίστα και αφήστε το να σας εμπνεύσει να ξεπεράσετε τα όριά σας.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ DNA

Η κληρονομιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Edox είναι βαθιά, χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970 και ενισχύεται το 2010 με τη συνεργασία του WRC. Τα ρολόγια τους, όπως το εμβληματικό Chronorally και το Sporsman, ενσωματώνουν την ταχύτητα και την ακρίβεια της πίστας. Ως επίσημοι συνεργάτες χρονομέτρησης γεγονότων όπως το WRC, το Ράλι Dakar και η Formula 1 Sauber F1 Team, η Edox έχει κερδίσει τη θέση της στην ιστορία των αγώνων. Τώρα, μαζί με την BMW M Motorsport, συνεχίζουν να διατηρούν την αριστεία στον γρήγορο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Exit mobile version