H SWAROVSKI παρουσιάζει τη συλλογή “VENUS” για Άνοιξη- Καλοκαίρι 2024

Η Giovanna Engelbert, Global Creative Director της Swarovski εμπνεύστηκε την νέα, φρέσκια καμπάνια για το λανσάρισμα της νέας συλλογής Swarovski Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 από την Αφροδίτη.

Κορυφαία μοντέλα όπως η Irina Shayk,η Fey Fel Sun, η Imaan Hammam,  η Karlie Kloss και η Abby Champion φωτογραφηθηκαν από τον φακό του μάγου Steven Meisel, και αφέθηκαν στα χέρια των κορυφαίων Guido Palau και Dame Pat McGrath. Κάθε μοντέλο ενσαρκώνει το πνεύμα της Αφροδίτης ως σύγχρονη μούσα, στολισμένη με κοσμήματα από την νέα συλλογή, αντλώντας έμπνευση απο τα βαθή της θάλασσας. Αντιπροσωπεύει διαφορετικές πτυχές της σύγχρονης γυναικείας ζωής, συμβολίζοντας τη δύναμη, τη δημιουργικότητα, τη χάρη και την κομψότητα με τολμηρό και έντονο τρόπο.


Η Engelbert εξέφρασε ότι η καμπάνια δίνει πνοή στη συλλογή ερμηνεύοντας εκ νέου το διαχρονικό αρχέτυπο της Αφροδίτης μέσα από έναν σύγχρονο φακό. Συμπίμπτει με το λανσάρισμα μιας συλλογής εμπνευσμένης από τον υδάτινο κόσμο και τον υποβρύχιο κήπο με θησαυρούς που θυμίζουν κοσμήματα που στολίζουν τη θάλασσα, με μοτίβα όπως κοχύλια, κοράλλια, υππόκαμπους, αστερίες και ανεμώνες.

Η συλλογή παρουσιάζει τη δεξιοτεχνία της Swarovski, χρησιμοποιώντας κρύσταλλα και μαργαριτάρια για να αποτυπώσει την έννοια της θάλασσας μέσα από ρευστά σχήματα και ζωντανά χρώματα. Εξερευνά νέους δρόμους έκφρασης, εξελίσσοντας τον τρόπο επιοινωνίας του οίκου Swarovski.

Για μια ακόμη φορά η Swarovski βυθίζει, στον κόσμο της λάμψης και της μαγείας των κρυστάλλων, τους θαυμαστές της.

 

Exit mobile version