Οδηγήστε το στυλ σε άλλο επίπεδο με Maserati!

Χάρη στο πάθος της για την κομψότητα, η Maserati έχει δώσει στην πολυτέλεια μια νέα διάσταση με σειρές ικανές να γίνουν αληθινές εικόνες του στυλ. Οι συλλογές Design, Sport, Classic για ακόμη μια φορά έχουν εμπλουτιστεί με  μοναδικά σχέδια για κάθε στυλ που θα κερδίσουν εντυπώσεις.

Κάθε μοντέλο έχει τη δική του ιστορία και είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού διάφορων ιδεών που η βασική έμπνευση είναι από τα αυτοκίνητα της Maserati, με αυτόν τον τρόπο, χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων εμφανίζονται σε λεπτομέρειες των ρολογιών, όπως καντράν, ταχύμετρα, λουράκια.

Αυτή τη χρονιά αποφάσισε την δημιουργία και μίας νέας συλλογής που έρχεται να ολοκληρώσει το Brand.

Η νέα συλλογή Competition της Maserati περιλαμβάνει χρονογράφους, αυτόματα Day-Date και 3H χαρακτηρίζεται από τον σύγχρονο σχεδιασμό και την ποιότητα του brand.Τα νέα μοντέλα διαθέτουν ατσάλινη θήκη (43mm) με κεραμικό πλαίσιο που περιβάλλει το καντράν σε απλές ή κυψελωτές εκδόσεις, όπου ξεχωρίζουν η τρίαινα, τα σημεία και οι φωτεινοί δείκτες.

Συνεχίζει όμως να στηρίζει και να ενισχύει και τις υπόλοιπες συλλογές που εδώ και χρόνια γράφουν την δική τους ιστορία.

Maserati Design

Το πρωτοποριακό πνεύμα της Maserati, δεν φοβάται ποτέ να ξεχωρίσει κάνοντας τολμηρές επιλογές.Τα ρολόγια της σειράς Design έχουν πρωτότυπο, μοναδκό,κομψό και αεροδυναμικό σχεδιασμό, με αποκλειστικές λεπτομέρειες και συνδυασμό υλικών αιχμής με αποτέλεσμα να αποτελούν ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση.

Maserati Sport

Η πιο δυναμική της σειρά, λατρεύει την ταχύτητα και τον ανταγωνισμό, το πάθος και η ένταση δεν έχουν όριο, και καταφέρνουν να κάνουν την Τρίαινα σύμβολο σε όλο τον κόσμο για όσους λατρεύουν τα σπορ.Οι μηχανισμοί υψηλής ακριβείας που χρησιμοποιεί και οι αυτόματοι μηχανισμοί αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και ικανοποιούν με το τολμηρό στυλ και τους πιο απαιτητικούς θαυμαστές της.

Κάθε λεπτομέρεια είναι εμπευσμένη από την μηχανική των αυτοκινήτων της Maserati,που είναι αληθινά έργα υψηλής μηχανικής, αντικατροπτρίζουν στοιχεία που μας θυμίζουν τον κόσμο των αγώνων, όπως το στροφόμετρο και οι μετρητές αναφέρονται σε μοντέλα που έχουν γράψει ιστορία στον κόσμο των σπορ αυτοκινήτων. Λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε το σκληρό πνέυμα της Maserati με στυλ και αγάπη για τον σχεδιασμό.

Maserati Classic 

Η συλλογή είναι αφιερωμένη σε όσους εκτιμούν ιδιαίτερα αυτή την πτυχή του κόσμου της Maserati. Ρολόγια στολισμένα με στοιχεία και σχέδια των εμβληματικών αυτοκινήτων της, εμπνευσμένα από την πλούσια κληρονομιά, που εμπεριέχουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σε εξαιρετικά μοντέλα όπου είναι έντονα εμφανές το πνεύμα μιας άλλης εποχής και το αληθινό στυλ.

 

Exit mobile version